Lahjoita perhehoitoperheiden hyväksi

Neljän kuvan kollaasi erilaisista perhehoitoperheistä.
Klikkaa kuvia ja siirryt Perhehoitoliiton ylläpitämälle perhehoitoliitto.lahjoitanyt.fi -sivustolle, jossa voit tehdä helposti ja turvallisesti kertalahjoituksia tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi perheiden parhaaksi!

Perhehoito on tavallisissa kodeissa annettavaa, inhimillistä hoivaa ja huolenpitoa ihmisille, joiden arki ei olisi muuten tarpeeksi turvallista. Perhehoitoa tarjoavat tehtäväänsä valmennetut perhehoitajat. Perhehoidon yleisin ja tunnetuin muoto on lasten ja nuorten sijaisperhetoiminta, mutta myös moni aikuinen ja ikääntynyt voi hyötyä perhehoidosta.

Me Perhehoitoliitossa huolehdimme siitä, että mahdollisimman moni sijoitettu lapsi ja nuori, vammainen lapsi ja aikuinen, mielenterveyskuntoutuja ja ikäihminen voi saada perhehoidon avulla ympärilleen turvallisen perheen. Tuellasi annat perheille voimavaroja jaksaa myös vaikeina hetkinä.

Lahjoittamalla Perhehoitoliitolle tuet tärkeää työtämme perhehoidon ja perheiden parhaaksi sekä valtakunnallisesti että alueellisesti lähellä perheitä!

Liity tukijoiden joukkoon jo tänään ja olet mahdollistamassa, että perhehoitoperheiden lapset, nuoret ja aikuiset saavat jatkossakin arkensa tueksi

  • vertaistoimintaa
  • tietoa oikeuksistaan ja mahdollisuuksistaan
  • koulutusta, ohjausta ja neuvontaa
  • edunvalvontaa.

Auttamisesta arkea

Voit tehdä kertalahjoituksia perhehoitoperheiden ja Perhehoitoliiton hyväksi myös Auttamisesta arkea -sivuston kautta. Valittavana on kaksi kohdetta:

Auttamisesta arkea -palvelun logo

Rahankeräyslupa

Poliisihallitus on myöntänyt Perhehoitoliitolle rahankeräysluvan RA/2023/628. Keräyslupa on voimassa Manner-Suomessa toistaiseksi (19.5.2023 alkaen).

Lahjoitusvaroja käytetään Perhehoitoliiton yleishyödylliseen toimintaan, kuten perhehoitajien edunvalvonnalliseen ohjaukseen ja koulutukseen, perhehoidon kehittämis- ja vaikuttamistyöhön, tiedon tuottamiseen ja välittämiseen perhehoitajille ja perhehoitoperheille, perhehoitajien ja perhehoidossa olevien lasten, nuorten, aikuisten ja ikäihmisten vapaaehtois- ja vertaistoiminnan tukemiseen, Perhehoitoliiton jäseninä olevien perhehoitoyhdistysten toiminnan tukemiseen ja Perhehoitoliiton hallinnoiman Perhehoidon tukirahaston tukemiseen.

Lue lisää Perhehoitoliiton rahankeräysluvasta Poliisihallituksen sivuilta (pdf-tiedosto, löydät Perhehoitoliiton luvan tiedoston Voimassa-sarakkeen kohdasta 19.5.2023).

Lisätiedot

Muita tapoja tukea Perhehoitoliiton toimintaa