Liity kannatusjäseneksi

Perhehoitoliiton kannatusjäsenyys on tarkoitettu yhteisöille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat tukea Perhehoitoliitto ry:n toimintaa ja sen tavoitteiden toteutumista. Perhehoitoliitto on olemassa, jotta perhehoitajat voisivat keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä eli sijoitetuista lapsista ja nuorista, vammaisista lapsista ja aikuisista, mielenterveyskuntoutujista ja ikäihmisistä huolehtimiseen. Vaikuttamistyömme, koulutusten ja neuvonnan sekä viestinnän avulla pyrimme siihen, että hyvää perhehoitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville.

Tämän tehtävän toteuttamisessa kannatusjäsenten tuki on äärimmäisen merkityksellistä!

Yhteisökannatusjäsenen jäsenmaksu on 400 euroa/vuosi ja henkilökannatusjäsenen 200 euroa/vuosi. Hae kannatusjäsenyyttä täyttämällä tämä lomake.

Mitä jäsenyydellä saa?

Perhehoitoliiton kannatusjäsenenä saa hyvän mielen lisäksi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Perhehoito-lehden, mahdollisuuden osallistua Perhehoitoliiton liittokokoukseen, jossa kannatusjäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus ja sitä kautta mahdollisuus vaikuttaa liiton kehittämiseen sekä halutessaan näkyvyyttä Perhehoitoliiton verkkosivuilla.

Lisätietoja kannatusjäsenyydestä: talous- ja hallintopäällikkö Amanda Majasaari, amanda.majasaari@perhehoitoliitto.fi, puh. 040 310 1444

Yhteisökannatusjäsenemme

  • Familar Oy
    Laadukkaita ja vaikuttavia lastensuojelu- ja perhepalveluita