Liity perhehoitajien yhdistykseen

Onko hyvä perhehoito sinulle sydämen asia? Perhehoitajien yhdistys on tarkoitettu juuri sinulle perhehoitaja, joka etsit vertaistukea, tietoa, virkistystä tai vaikuttamismahdollisuuksia perhehoidon parissa. Vain yhdistyksen jäsenenä sinulla on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa oman yhdistyksesi toimintaan. Lisätietoa yhdistyksistä ja niiden yhteystiedot löydät täältä.

Valtakunnallisena järjestönä Perhehoitoliitto puolestaan edistää toiminnallaan kaikkien perhehoitajien ja perhehoidossa hoidettavien lasten, aikuisten ja ikäihmisten hyvinvointia. Liittymällä yhdistykseen liityt myös osaksi isoa perhehoitoperhettä – toimimaan yhdessä laadukkaan perhehoidon puolesta!

Perhehoitoliitto on olemassa jäseniään varten – jotta perhehoitajat voisivat keskittyä tärkeimpään tehtäväänsä eli sijoitetuista lapsista ja nuorista, vammaisista lapsista ja aikuisista, mielenterveyskuntoutujista ja ikäihmisistä huolehtimiseen. Vaikuttamistyömme ja neuvonnan avulla pyrimme siihen, että hyvää perhehoitoa on tarjolla kaikille sitä tarvitseville. Me Perhehoitoliitossa uskomme vahvasti, että saavutamme tämän tavoitteen yhdessä jäsenyhdistysten ja niiden jäsenten kanssa toimien. Yhdessä olemme enemmän!

Miten haen jäsenyyttä?

Perhehoitajat liittyvät oman alueensa yhdistyksen jäseniksi. Kun haluat liittyä, täytä sähköinen hakemuslomake. Kullakin yhdistyksellä on oma hakemuslomakkeensa, ja se löytyy kunkin yhdistyksen yhteystietojen yhteydestä tältä sivulta. (HUOM! Jos jonkun yhdistyksen hakemuslomake puuttuu, ota yhteyttä yhdistyksen yhteyshenkilöihin). Tieto esimerkiksi kunkin yhdistyksen jäsenmaksusta on yhdistyksen omilla sivuilla, tai sitä voi tiedustella yhdistyksen yhteyshenkilöiltä. Perhehoitoperheen molempien puolisoiden kannattaa liittyä jäseneksi.

Miksi liittyä jäseneksi?

Perhehoitoliiton jäsenyhdistyksen varsinaisena jäsenenä saat:

  • Perhehoito-lehden neljä kertaa vuodessa
  • toimeksiantosuhteiseen perhehoitoon ja perhehoitolakiin liittyvää neuvontaa, ohjausta, konsultaatiota ja lausuntoja
  • tietoa perhehoitajille hakemistamme Kelan KIILA-kuntoutuksista sekä Maaseudun terveys- ja lomahuollon tuetuista lomista
  • tietoa perhehoitajien vertaistuesta
  • alennusta liiton koulutuksista ja tapahtumista
  • tietoa Perhehoitoliiton nuorisotoiminnasta ja Suomen Sijaiskotinuoret, SINUT ry:n toiminnasta
  • osallistua oman alueyhdistyksesi toimintaan

Maksamalla jäsenmaksun turvaat yhdistystoiminnan jatkumisen! Toivomme jäsenyydestä olevan sinulle iloa ja hyötyä!

Jäsenyyden päättäminen

Kun on tullut aika luopua yhdistyksen jäsenyydestä, ota yhteyttä omaan yhdistykseen ja/tai Perhehoitoliiton toimistoon, toimisto@perhehoitoliitto.fi. Näin emme turhaan lähetä sinulle laskua.

Jäsenetuna Perhehoito-lehti

Kun liityt Perhehoitoliiton jäsenyhdistyksen jäseneksi, saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Perhehoito-lehden.