Perhehoidon toimijat, ilmoitattehan muuttuneet yhteystietonne Perhehoitoliittoon

Hyvinvointialueiden aloitettua toimintansa vuodenvaihteessa myös monen toimeksiantosuhteisen perhehoidon järjestäjän ja muun toimijan yhteystiedot ovat muuttuneet. Perhehoidon toimijat: varmistaaksenne, että saatte jatkossakin tietoa perhehoidon ja Perhehoitoliiton ajankohtaisista asioista, koulutuksista ja tilaisuuksista, ilmoittelettehan meille uudet yhteystietonne. Samalla voitte päivittää yhteystietonne Perhehoitoliiton kotisivuilla julkaistaviin perhehoidon yhteystietolistauksiin.

Poimi ohjeet tästä:

Yhteystiedot Perhehoitoliiton kotisivuilla

Perhehoitoliitto ylläpitää perhehoitajaksi.fi-sivustollaan listausta lastensuojelun perhehoidonikäihmisten perhehoidon ja vammaisten ihmisten perhehoidon järjestäjistä ja palveluntuottajista maakunnittain ja/tai hyvinvointialueittain. Jos yhteystietonne puuttuvat listauksesta tai ne eivät ole ajan tasalla, voitte ilmoittaa lisäys- ja muutostarpeenne tällä lomakkeella.

Perhehoito-lehti

Jos organisaatioonne tulee Perhehoito-lehti, muuttuneet toimitusosoitteet pyydetään ilmoittamaan Perhehoitoliiton toimisto- ja taloussihteeri Anne Heiskaselleanne.heiskanen@perhehoitoliitto.fi, puh. 040 310 1448.  

Jos Perhehoito-lehti on vielä tilaamatta, tilausohjeet löytyvät osoitteesta: perhehoitolitto.fi/perhehoito-lehti

Uutiskirjeet

Perhehoitoliitto julkaisee ja lähettää sähköpostitse vuosittain kuusi uutiskirjettä, joihin kootaan tietoa perhehoidon ja Perhehoitoliiton ajankohtaisista asioista, koulutuksista, tapahtumista yms. Jos sähköpostiosoitteesi, johon uutiskirje on aiemmin lähetetty, on vaihtunut, ilmoita uusi osoitteesi verkkolomakkeella osoitteessa: perhehoitoliitto.fi/uutiskirjeet. Ellet ole vielä uutiskirjeen tilaaja, voit myös liittyä uudeksi tilaajaksi samaisella lomakkeella. 

Huomioithan, että uutiskirjeen tilauksesta lähetetään tilaajan sähköpostiin viesti, joka tilaajan tulee kuitata. Viesti saattaa ohjautua sähköpostin roskapostikansioon, joten kannattaa tarkkailla myös sitä. 

Tiedotteet

Perhehoitoliitto julkaisee tiedotteita toiminnastaan ja muun muassa lainsäädännön muutoksista STT-info-palvelun kautta. Jos sähköpostiosoitteesi, johon tiedotteet on aiemmin lähetetty, on vaihtunut, ilmoita uusi osoitteesi tämän sivun oikeassa yläkulmassa olevan Tilaa-linkin kautta. 

Ellet ole aiemmin tilannut Perhehoitoliiton tiedotteita, voit myös liittyä uudeksi tilaajaksi samaisella lomakkeella. 

Sähköpostilistat

Jos olet kuulunut PHL perhehoitajien rekrytointi -sähköpostilistalle (ent. PHL sijaisvanhempien rekrytointi -lista), jota käytetään pääasiassa vuosittaisen Ajoissa kotiin -rekrytointikampanjan tarkoituksiin, ilmoitathan muuttuneen sähköpostiosoitteesi Perhehoitoliiton viestintäassistentille osoitteeseen: viestinta@perhehoitoliitto.fi. Samaan osoitteeseen voit ilmoittaa myös, jos haluat lisätä itsesi tai jonkun muun organisaatiostanne mukaan listalle.

Myös perhehoidon eri muotojen asiantuntijoilla on omia sähköpostilistojaan. Ilmoittelethan muuttuneet yhteystietosi seuraavasti: 

Somekanavat

Laitathan myös Perhehoitoliiton somekanavat seurantaan:

Lisätiedot

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *